Nagrajevanje in motivacija zaposlenih - izplačila zaposlenim v luči aktualne zakonodaje

17.5.2018, Ljubljana

Za vas smo pripravili veliko informacij, ki so pomembne za obračunavanje plač. Na srečanju bomo spregovorili tudi o vseh pomembnih zakonodajnih spremembahi in ne bomo spregledali  tudi sprememb pri varstvu osebnih podatkov pri izplačevanju zaposlenim.
Namen srečanja je odgovoriti na vprašanja in osvetliti dileme s področja obračunavanja plač in nagrajevanja zaposlenim v luči aktualne zakonodaje.  Vljudno vabljeni.

4. mednarodna DDV konferenca

24.5.2018, Ljubljana

Pri mednarodnem poslovanju je dobro poznavanje DDV pravil izrednega pomena.

Čeprav naj bi bila pravila znotraj Unije harmonizirana, se v praksi kažejo razlike med državami članicami. Bistveni namen mednarodne DDV konference, ki bo letos potekala že četrtič, je ta, da udeleženci prejmete čim več informacij, ki so vam lahko v pomoč, ko poslujete s tujimi poslovnimi partnerji. Letošnji program bo še posebej zanimiv, saj smo pri oblikovanju upoštevali zlasti vaše želje. Vljudno vabljeni.

"ZDRAVO, DELAM VARNO?" - 4. konferenca o varnosti in zdravju na delovnem mestu

13.6.2018, Ljubljana

Z veseljem sporočamo, da pripravljamo konferenco o varstvu pri delu, kjer bomo spregovorili o vseh pravnih okvirih in spremembah, ki so pomembne za vsakega delodajalca. Naši strokovnjaki, ki pozorno spremljajo razvoj dogodkov na področju varnosti in zdravja pri delu, bodo pojasnjevali  dileme in podali koristne informacije in seveda nasvete, da bo vaše poslovanje še lažje.

Vabljeni višji in srednji vodstveni kader, predstavniki, zdravstveni delavci in vsi, ki ste odgovorni za varnost in zdravje zaposlenih na delovnem mestu.

5. jesensko srečanje računovodij v javnem sektorju

17.10.2018, Maribor

24.10.2018, Ljubljana

Konferenca bo potekala v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki, vsebina pa pripravljena »z roko v roki« s tekočimi informacijami z davčnega, računovodskega in pravnega področja. Ker se zavedamo, da ste računovodje marsikdaj odgovorni tudi za vsa ostala področja poleg računovodskega, je program srečanja v celoti prilagojen širokim potrebam dela, ki ga opravljate računovodje v javnem sektorju.

7 ključnih novosti po 1. 1. 2019

24.1.2019, Ljubljana

Vabimo vas na srečanje, kjer boste v enem dnevu pridobili koristne informacije za uspešen začetek poslovnega leta ter se pripravili na ključne davčne in delovnopravne novosti, ki jih boste morali poznati in upoštevati v letu 2019.

Rezervirajte si 24. januar za Vaš dan in si rezervirajte mesto na srečanju

Delovna razmerja v teoriji in praksi

21.3.2019, Ljubljana

Namen konference je kadrovskim delavcem, pravnikom, vodjem skupnih služb in drugim vodstvenim delavcem predstaviti tematiko, tako s teoretičnega kot s praktičnega vidika. Na srečanju bomo izpostavili, kako se čim bolj približati zakonitemu in optimalnemu ravnanju na področju delovnih razmerij. Vljudno vabljeni.


Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih