7 ključnih novosti po 1. 1. 2018

25.1.2018, Ljubljana

Spremenili so se štirje davčni predpisi, ki posegajo v vaše delo: v izdajanje računov za plačilo z gotovino, v obračun plač delavcem za poslovno uspešnost, v obračun za delo napotenim v tujino in za poročanje finančni upravi za obračun prispevkov za socialno varnost.

Vabimo vas na srečanje, kjer boste v enem dnevu pridobili koristne informacije za uspešen začetek poslovnega leta ter se pripravili na ključne davčne in delovnopravne novosti, ki jih boste morali poznati in upoštevati v letu 2018.

Rezervirajte si 25. januar za Vaš dan in se čim prej prijavite, pričakujemo vas  v prijetnem ambientu hotela Radisson Blu Plaza.

Varstvo osebnih podatkov po maju 2018

13.2.2018, Ljubljana

Vabimo vas, pridružite se nam na srečanju, kjer bomo spregovorili o novostih, ki jih na področje varstva osebnih podatkov po 25. maju 2018 prinaša evropska Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR). Spoznali boste novosti, ki jih prinašajo novi evropski predpisi s področja varstva osebnih podatkov, kaj te novosti pomenijo ter kako naj se na njih pripravimo. GDPR je sicer napisan tehnološko nevtralno, a prinaša številne dodatne zahteve z vidika zavarovanja zbirk in pravic posameznika tudi na IT področju. Zato se bomo na seminarju posvetili tako pravnim kot tehnološkim vidikom nove zakonodaje, kjer bo predavanje predstavljeno v poljudnem jeziku in primerno tudi za tehnično manj vešče. Pridružite se nam na srečanju, ki ga pripravljamo skupaj z Info hišo.

Delovna razmerja v teoriji in praksi

15.3.2018, Ljubljana

Namen konference je kadrovskim delavcem, pravnikom, vodjem skupnih služb in drugim vodstvenim delavcem predstaviti tematiko, tako s teoretičnega kot s praktičnega vidika. Na srečanju bomo izpostavili, kako se čim bolj približati zakonitemu in optimalnemu ravnanju na področju delovnih razmerij. Predstavili bomo novosti, ki jih prinaša predlog novele ZDR in posredovali bomo napotke, kako naj se organizacija pripravi na to, ko bo dejansko potrebno neposredno uporabljati novo Splošno uredbo o varstvu podatkov. Spregovorili bomo tudi, s katerim orodjem si pomagati pri iskanju želenih kandidatov. Vljudno vabljeni.


5. spomladansko srečanje zaposlenih v javnem sektorju

19.4.2018, Ljubljana

5.4.2018, Maribor

V mesecu aprilu bomo vsem zaposlenim v javnem sektorju predstavili aktualna vprašanja in dileme s področja delovnih razmerij in spregovorili o ključnih zakonih komunikacije, ki pozitivno vplivajo na celotno organizacijo. V enem dnevu bomo pregledali vse aktualne teme, tako da nikar ne zamudite te priložnosti. Pridružite se nam 5.4. v Mariboru oz. 19.4. v Ljubljani, na 5. spomladanskem srečanju zaposlenih v javnem sektorju.

"ZDRAVO, DELAM VARNO?" - 4. konferenca o varnosti in zdravju na delovnem mestu

13.6.2018, Ljubljana

Z veseljem sporočamo, da pripravljamo konferenco o varstvu pri delu, kjer bomo spregovorili o vseh pravnih okvirih in spremembah, ki so pomembne za vsakega delodajalca. Naši strokovnjaki, ki pozorno spremljajo razvoj dogodkov na področju varnosti in zdravja pri delu, bodo pojasnjevali  dileme in podali koristne informacije in seveda nasvete, da bo vaše poslovanje še lažje.

Vabljeni višji in srednji vodstveni kader, predstavniki, zdravstveni delavci in vsi, ki ste odgovorni za varnost in zdravje zaposlenih na delovnem mestu.


Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih