Kako se prijaviti & Splošni in plačilni pogoji

  • Po opravljeni prijavi na konferenco, boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo o uspešni prijavi. Na konferenco boste prijavljeni v vrstnem redu kot smo prejeli vašo prijavo. Konferenca bo izvedena samo v primeru zadostnega števila udeležencev.
  • Po prejeti prijavi na konferenco vam bomo po navadni ali elektronski pošti poslali predračun za plačilo kotizacije z valuto do datuma konference, razen v primeru podaljšanega roka plačila (proračunski uporabniki). Plačilo je pogoj za udeležbo, zato na konferenco s seboj prinesite potrdilo o plačilu. 
  • Če se konference ne boste mogli udeležiti, nas o tem pravočasno pisno obvestite oz. najkasneje tri delovne dni pred datumom izvedbe.
  • V primeru neudeležbe ali odjave manj kot tri delovne dni pred konferenco, je potrebno kotizacijo poravnati v celoti oz. že plačane ne vračamo. V zameno za plačilo vam bomo po konferenci po navadni ali elektronski pošti poslali »voucher« v vrednosti kotizacije konference, ki se je niste udeležili. Rok veljavnosti je 6 mesecev. Koristi ga lahko kdorkoli iz podjetja – plačnika kotizacije - in to navede pri prijavi na seminar ali konferenco.
  • Pridružujemo si pravico spremeniti čas ali kraj izvedbe konference, kakor tudi pravico, da v primeru nezadostnega števila prijav konference ne izvedemo. O vseh spremembah boste prijavljeni pravočasno obveščeni po telefonu ali elektronski pošti.

Oddelek za pomoč kupcem

  • Na vsa vaša vprašanja v zvezi z razpisanimi seminarji, konferencami ter izobraževanji po meri vam bomo z veseljem odgovorili vsak delovni dan med 8. in 16. uro na tel. št. 01 434 55 96 ali 01 434 55 93.   
  • Vaša vprašanja, pripombe in pohvale bomo skrbno prebrali. Pošljite nam jih na e-naslov konference@dashofer.si.
  • Pridobljeni podatki se lahko uporabljajo za marketinške raziskave ter promocijo / pospeševanje prodaje obstoječih in bodočih produktov v skupini Verlag Dashöfer. Podatke ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke lahko kadarkoli na vašo zahtevo spremenimo ali blokiramo za pošiljanje reklamnih sporočil.

Z lepimi pozdravi,

Verlag Dashöfer Team

---------------------------------------------
e-mail: konference@dashofer.si
www: www.konference.dashofer.si


Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih