Aktualne konference

Info

Kotizacija: 118 € brez DDV

Trajanje: 9:00 -13:30

Število razpoložljivih terminov: 1
Najbližji termin:
15.4.2021 - 15.4.2021
Kraj: V živo prek spleta
 Več informacij in prijava

Tema

V mesecu aprilu bomo že tradicionalno z vami tudi v teh spremenjenih okoliščinah. Želimo vsem zaposlenim v javnem sektorju predstaviti aktualna vprašanja in dileme s področja delovnih razmerij na najbolj varen in učinkovit način in se bomo tudi letos izjemoma družili na online srečanju. Posvet boste spremljali preko svojega računalnika na svojem delovnem mestu ali doma. Pri tem boste imeli možnost zastavljati svoja vprašanja v živo, če nam jih seveda ne boste posredovali že vnaprej.

Za vas pripravljamo aktualne teme, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu, tako da nikar ne zamudite te priložnosti.

Vljudno vabljeni!

Info

Kotizacija: 136 € brez DDV

Trajanje: 9:00 - 13:00

Število razpoložljivih terminov: 1
Najbližji termin:
21.4.2021 - 21.4.2021
Kraj: V živo prek spleta
 Več informacij in prijava

Tema

Zaposlovanju tuje delovne sile v času epidemije korona virusa ima svoje značilnosti in pasti za delodajalce in naročnike storitev s strani tujih ponudnikov. Država v času epidemije sprejema različne ukrepe, s katerimi poskuša na eni strani ohraniti stabilnost in ravnotežje na trgu dela, po drugi strani pa so ukrepi namenjeni ohranitvi obstoječih delovnih mest oziroma ohranitvi aktivnosti delovne sile.

Na praktičen in uporaben način vam bomo približali predpisane postopke, predstavili spremembe tujske zakonodaje v zvezi z zaposlovanjem tuje delovne sile, povezano s pridobitvijo ustrezne dokumentacije. Spregovorili bomo tudi o problematiki napotitve delavcev na delo v tujino in njihovih dohodkih ter na primerih odgovorili na vaša vprašanja oziroma na vaše specifične potrebepri zaposlovanju tujcev.