Aktualne konference

Javni sektor

Info

Kotizacija: 189 € brez DDV

Trajanje: 9:00 - 14:00

Število razpoložljivih terminov: 1
Najbližji termin:
15.4.2021 - 15.4.2021
Kraj: V živo prek spleta
 Več informacij in prijava

Tema

V mesecu aprilu bomo že tradicionalno z vami tudi v teh spremenjenih okoliščinah. Želimo vsem zaposlenim v javnem sektorju predstaviti aktualna vprašanja in dileme s področja delovnih razmerij na najbolj varen in učinkovit način, se bomo tudi letos izjemoma družili na online srečanju. Posvet boste spremljali preko svojega računalnika na svojem delovnem mestu ali doma. Pri tem boste imeli možnost zastavljati svoja vprašanja v živo, če nam jih seveda ne boste posredovali že vnaprej.

Za vas pripravljamo aktualne teme, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu, tako da nikar ne zamudite te priložnosti.

Vljudno vabljeni!

Info

Kotizacija: 127 € brez DDV

Trajanje: 10:00-12:30

Število razpoložljivih terminov: 1
Najbližji termin:
17.3.2021 - 17.3.2021
Kraj: V živo prek spleta
 Več informacij in prijava

Tema

Dodaten izziv za delodajalce­­­ - kako približati nove obveznosti in odgovornosti udeležencem v delovnem procesu?

Delovni proces je treba vnaprej načrtovati tako, da bosta zagotovljena varnost in zdravje delavcev pri delu, v skladu z delovnopravnimi predpisi in tudi vidika pravil varstva osebnih podatkov. Slednje pa ob globalnem vztrajanju širjenja nalezljive bolezni Covid-19 ter številnih ukrepov, ki se jih morajo delodajalci z namenom zajezitve oz. preprečevanja širjenja virusa poslužiti, vsekakor predstavlja dodaten izziv.

Vabljeni na ONLINE strokovni posvet, kjer bomo poskušali odgovoriti na vaša vprašanja in razreševati aktualne dileme na praktičnih primerih.