Konferenca:
Koktajl sprememb 2020

Trajanje konference: 1-dnevna konferenca

Info

Število razpoložljivih terminov: 1

Najbližji termin: 21.11.2019

Kraj: Ljubljana

Kotizacija: 199 € brez DDV

Čas trajanja: 9:00-15:00

Tema

“Koktajl sprememb” je tradicionalno vseslovensko druženje slovenskih računovodij, kadrovikov in vseh, ki jih zanimajo spremembe v davčno-računovodski in delovnopravni zakonodaji. Tudi letos je naš namen:
1. Predati strokovno znanje, da spremembe pričakate v vrhunski formi.
2. Vam pobliže predstaviti zanesljive strokovne vire, na katere se lahko vedno oprete.
3. Vas razvedriti in nagraditi, da boste v novem letu lažje kos vsem nalogam.

Vljudno vabljeni!

  Termini in prijava - Koktajl sprememb 2020

Kraj
Datum
Predavatelj
Cena
Prijavite se
  • Ljubljana
  • 21.11.2019 - 21.11.2019
  • Simona Štravs, Dušan Jeraj, mag. Aleksandra Heinzer, mag. Nina Scortegagna Kavčnik, Ida Kavčič
  • 199 € + DDV
Input:

Še vedno so na voljo prosta mesta.
Na voljo le omejeno število mest.
Ta termin je žal razprodan.
Potrjena izvedba.

Program - Koktajl sprememb 2020

Datum, čas in kraj izvedbe seminarja:21. 11. 2019 (Ljubljana), od 9. do 15. ure

PROGRAM:

  1. 10. davčnih »cvetk« za 10. jubilejni Koktajl (Predavateljica: Simona Štravs)
  2. Spremembe ZDDPO-2 v letu 2019 – hibridna neskladja, CFC, izogibanje plačilu davkov, povišanje stopnje davkov, minimalna davčna stopnja,… (Predavatelj: Dušan Jeraj)
  3. Osvojimo formulo za reševanje zaporednih dobav blaga po novem – kasneje bodo potrebne le še DDV vaje (Predavateljica: mag. Aleksandra Heinzer)
  4. Najpogostejše kršitve na kadrovskem in delovnopravnem področju ter obetajoče se spremembe (Predavateljica: mag. Nina Scortegagna)
  5. Aktualno na računovodskem področju ob zaključku leta (Predavateljica: Ida Kavčič)

Kotizacija:199 EUR + DDV

Ne zamudite UGODNOSTI:

do 15.10..:127 EUR + DDV (prva oseba),99 EUR + DDV (druga oseba), tretja osebaGRATIS(iz iste organizacije)

Kraj konference - Koktajl sprememb 2020

Konferenca bo potekala v Koloseju Ljubljana (BTC) v Ljubljani.

Namen - Koktajl sprememb 2020

Kontaktna oseba

Tatjana Kert
tatjana.kert@dashofer.si
01 434 55 29
040 895 501

Ciljna skupina - Koktajl sprememb 2020

Vabimo vas na tradicionalno vseslovensko druženje slovenskih računovodij, kadrovikov in vseh, ki vas zanimajo spremembe v davčno-računovodski in delovnopravni zakonodaji. V letu 2011 smo z dogodkom zaorali ledino in se do sedaj srečali s skoraj 2000 udeleženci z vseh koncev Slovenije.

Imate vprašanje o tej konferenci?

Z veseljem vam pomagamo!

Input:

Predavatelji - Koktajl sprememb 2020

Simona Štravs

Simona Štravs

je univerzitetna diplomirana pravnica in davčna svetovalka z licenco Zbornice davčnih svetovalcev (ZDS). Je direktorica podjetja DEPS consulting d. o. o. ter je bila dolgoletna predsednica Zbornice davčnih svetovalcev. Kot praktik in uveljavljena predavateljica sodeluje na različnih seminarjih, konferencah, davčnih šolah. Je (so)avtorica strokovnih člankov in priročnikov med drugim tudi priročnika "Davki enostavno in jasno", ki ga izdaja založbe Verlag Dashöfer.

Dušan Jeraj

Dušan Jeraj

Kot davčni svetovalec se v družbi Taxgroup davčno svetovanje d.o.o. v praksi srečuje z vsemi pomembnejšimi davki. Strankam svetuje v okviru statusnih preoblikovanj, s področja osebne obdavčitve in s področja DDV. Ima tudi bogate izkušnje na področju zastopanja strank v davčnih inšpekcijskih postopkih. Je soavtor treh knjig in avtor številnih prispevkov, ki so bili objavljeni v strokovni literaturi z davčnega področja.

mag. Aleksandra Heinzer

mag. Aleksandra Heinzer

je predsednica Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije in njena predstavnica v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 je tudi zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer se je skozi dolgoletno delo specializirala za področje DDV. Poleg tega, da svojim strankam pomaga reševati DDV probleme, je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashofer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev.

mag. Nina Scortegagna Kavčnik

mag. Nina Scortegagna Kavčnik

je vodja Službe za pravne, kadrovske in splošne zadeve in Svetovalnega in izobraževalnega centra pri Obrtno – podjetniški zbornici Slovenije ter predavateljica na fakulteti ter višjih šolah in strokovnih konferencah, avtorica številnih strokovnih in znanstvenih člankov ter knjig s pravnega področja, kot so: Sporazum o odpovedi neuvedenemu dedovanju, Najemna pogodba za stanovanje in poslovni prostor, Zakonita odpoved pogodbe o zaposlitvi iz poslovnega razloga, Vse, kar morate vedeti o letnem dopustu in regresu ter Odpoved pogodbe o zaposlitvi.

Ida Kavčič

Ida Kavčič

spec. posl. ekon., univ. dipl. ekon., je direktorica družbe IK SVETOVANJE, družbe za davčno, poslovno in računovodsko svetovanje, d.o.o. in davčna svetovalka z licenco ZDSS.  V letu 2000 je opravila strokovni izpit pri Davčno finančno raziskovalnem institutu v Mariboru in takrat ji je bil dodeljen certifikat o pridobitvi strokovnega naziva davčna svetovalka. Od leta 1996 opravlja delo davčne svetovalke, od leta 2002 dalje v okviru svojega podjetja, in se torej dnevno srečuje s problemi na računovodskem in davčnem področju v podjetjih in pri drugih pravnih osebah. Zaključila je podiplomski specialistični študij javnih financ in davčnega svetovanja na Ekonomsko poslovni fakulteti v Mariboru. Kot predavateljica izvaja predavanja z davčno in računovodsko tematiko na raznih seminarjih, konferencah, kongresih in v okviru lastnih strokovnih delavnic, kot višja predavateljica pa predava tudi na  Gea College v Ljubljani.