O nas

Verlag Dashöfer se predstavi.

Na tej strani vam želimo dati kratek pregled o tem, kdo smo, kaj delamo in kaj vam ponujamo. Prav tako boste našli pregled kontaktnih oseb, na katere lahko naslovite svoja vprašanja in predloge.

O založbi

Založbo Verlag Dashöfer je leta 1989 v Hamburgu ustanovil Hans Dashöfer, na slovenskih tleh delujemo  od leta 2003. V založbi svetujemo podjetjem na njihovi poslovni poti – pripravljamo  aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje in izobraževanja s področja davkov, financ, računovodstva, plač, delovnega in pogodbenega prava, vodenja in poslovanja podjetja ter računalniških znanj. Aktualne zakonodajne spremembe tolmačimo na bralcu prijazen način. Naši uporabniki so tako seznanjeni z vsemi novostmi in napotki za pravilno izvajanje zakonskih določb v praksi. Hkrati s pomočjo strokovnjakov poskrbimo tudi za individualno reševanje vaših dilem.

Dashöfer kvaliteta

Dashöfer kvaliteta pomeni, da založba Verlag Dashöfer jamči za strokovne storitve in strokovne izdelke.  Pri srcu so nam novosti, inovacije, napredne rešitve. Stojimo za vsebino naših produktov in zagotavljamo njihovo točnost in aktualnost. O tem pričajo imena priznanih avtorjev, s katerimi že več let sodelujemo, pa tudi naša odzivnost na aktualne teme in nenehno delo na pripravi novih tem, ki bi vas utegnile zanimati.

Storitve in produkti

Skozi vse leto pripravljamo strokovne seminarje, konference ter certificirana izobraževanja, prav tako pa smo močno prisotni na spletu s ponudbo strokovnih portalov, priročnikov, tečajev, testov in revij. V naši ponudbi je tudi strokovno tiskano gradivo ali gradivo na USB ključku.